sunnuntai 20. tammikuuta 2019

The ultimate 10 year challenge !

Otin vähän erilaisen näkökulman. 

Ootteko te valmiita?



Olenko luonut tarpeeksi jännitystä? Joo. En kestä itekään enää....


Ensimmäinen kuva siis 2009

google maps

Ihanaa ihanaa peltomaisemaa ja maaseutua parhaimmillaan. Toisella puolella tietä maatalo. Pellon oikealla puolella on hieman pusikkoa ja pari naapuria. Ihania maalaistaloja nekin. Love love love it!


Toinen kuva vuodelta 2019

karttaikkuna- paikkatietoikkuna


I could go on and on and onnnnn with these reactions.


Tähän oli vähän niin kuin myth busters. Sanotaan että viini paranee vanhetessaan. Niin se ei päde kyllä muuhun. 
(ehkä joihinkin naisiin olkaa hyvät tästä kohteliaisuudesta) 
Mutta Hiltulanlahti.... sitä ei vuodet kohdellut kovin hyvin. 
Eiks tohon missä mä sanoin, että on puskaa ja pari pienempää torppaa niin siihen rakenneta sitä kouluu? Ja tossa ihanassa pellossa oli jo parisenkymmentä asuntoo kun:  Nuori pari ottaa selfietä rakentuvan talonsa edessä. Osoittelevat että makkari, olkkari, kyökki. Tommonen tosi kompakti pakkaus. Todellakin kompakti. Mun hepan karsinan kokonen. Ja naapuri rakentaa suoraan alkavaksi takapihan patiosta, toinen lännen puoleisesta terassista, edessä menee autotie sentin päästä ja idässä rakentaa sievi "unelmiesi kotia".
Se joka ensimmäisenä ajatteli että onpa kiva rakentaa tähän talo. Saa asua väljästi kauniissa maisemissa. Hän on varmaan jo muuttanut muualle.... 

Miltä vuodelta tää tietopläjäys oikein on? kannattais meinaan korjata. 
"Erittäin tiheästi rakennettu, jossa mietitään kenen se hiekanjyvänlevyinen pihakaistale onkaan"
"Suuri massiivinen maisemanblokkaaja koulu rakennutettiin kauniiden pienten puutalojen paikalle menetelmällä kaupunki saa mitä haluaa."
....


Kohta menee Puutossalmentie samalla lailla (pelataan tähän väliin hirsipuuta?) v _ _ _ _ _ s . (arvasitko oikein vai hirtettiinkö?)

Olen hakenut sieltä päin hevosille purua ja meidän Pepe <3 pupun. Ihanaa laakeaa peltomaisemaa. Voisin kuvitella hevosia silminkantamattomiin ja lehmiä. Ehtaa maalaismaisemaa. Ja, sitten se kaupunki taas pistää lusikkansa soppaan, joka muuttuu hetsillään paskanmakuseks. Sisko löysi jonkun suunnitelman; suunnitelma supistuu koska pari maanomistajaa eivät suostu myymään....
HYVÄ! Ois vaan ollut loputkin yhtä viisaita. Mutta kaikille ei sitä ole annettu, voi voi. 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti