perjantai 25. tammikuuta 2019

Postin tuo...postin tuo....

Postin tuo Posti tai Savon Jakelu OY, paitsi että ei tuo



Onko normaalia, että neljän hengen taloudessa kukaan ei saa postia viikkoon? 

Siis onko olemassa niin taivaallista viikkoa, ettei laskun laskua ja veron veroa...

Minä luulen että ei ole olemassa. Postia ei vaan joku osannut tuoda, jäi varmaan sitä ruohikkoa etsimään puolen metrin kinoksesta.

Viikkoon ei postia. Ei edes POSTINEN- paperia. Ei ilmaisjakelua, jota emme ole kieltäneet koska mainoksia on kiva kyttäillä. 

Nyt on siis käynyt niin, että postipate tai postipirkko on vienyt postin naapurin laatikkoon, joka ei todellakaan aio tuoda sitä takaisin oikeaan laatikkoon. Hän kyttää paljonko se perhe Ropponen saakan fyrkendaalia, naureskelee lääkärien lausunnoille ja hävittää eläinlääkärilaskut, jotka sitten peritään karhulla. 



Tai postipate tai postipirkko tekee yllämainitun itse, ja tuo ensiviikolla avatun näköisenä postin oikealla omistajalle. Tai sitten ihan vaan niin että ei ole osannut tuoda. Ei mitään maahanmuuttajia vastaan, mutta ei semmoinen Afrikan savannilta tulleen näköinen välttämättä huomaa aata äästä.  Voihan hän olla toki perisuomalainenkin vaikka ei kinokseen sulaudukaan, eikä pimeä piilosella kukaan löydä.... well anyways.

Kannattaa katsoa, Posti tai Savon Jakelu oy, ketä oikein palkkaa. 
Ehkä kannattaisi seuraavalla kerralla kun laitan hakemusta, palkata minut. 

Viime viikolla äiti kävi postilla kello 19.00, ei ollut mitään. Aamulla sukulaissetä tulee käymään, ja tuo mukanaan postin, joka oli tuotu siis mihin aikaan lie?

Onko postilla toimipistettä, jossa voisi käydä juttelemassa jollekin naamatusten. Kenties kirjoittaa muistilapulle että ainakin kerta viikkoon kuuluu saada postia, vaikka pelkästään mainoksia.

FACEBOOK:päivitys



Tuli mieleen tätä kirjoittaessa että näin mustan ihmisen´, tarkoitan siis ihossaan enemmän melaniinia omaavaa, tummaihoista.... nykyään ei enää tiedä millä nimellä saa kutsua...
Itse ainakin tykkään neekeripusuista 😄 lempparimakuni on mocca, entä sun?

"Hänen mukaansa palaute on ollut lähes sataprosenttisesti nimen vaihtamista vastustavaa. Neekerinsuukon nimestä luopuminen on myös Brunbergin itsensä mielestä ikävää.

-Se ei todellakaan ole rasistinen kannanotto. Minun mielestäni se on yleisestikin ymmärretty leikkimieliseksi. Tietenkin ajat muuttuvat. (iltasanomat uutisoi suukkojen nimenvaihdosta 2001)"

niin siis näin tummaihoisen ihmisen ensimmäisen kerran kun menin viikoksi opiskelemaan amiskaan joskus loppuvuonna 2014. Se oli hieno hetki ja hän upean näköinen, iho oli tietyssä valossa miltei sininen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti