torstai 9. helmikuuta 2017

Haukkuva koira ei haavaa tee...

mutta kukaan ei varmaan kiellä että ärsyttää suunnattomasti.

Omat koiranikin haukkuvat. Ovat kovia juttelemaan vieraille ja uusille asioille. Mutta he rauhoittuvat kyllä nopeasti ja kun ei lietso haukkumista käyttäytymisellään.

Nuo koirat tuolla lähettyvillä taas haukkuvat varmaan satavan lumihiutaleenkin. 

Heräsin heidän räksyttämiseen ja aluksi luulin unenpöpperössä että taas on joku irtokoira pihaan eksynyt. (näitä on vuosien varrella ollut) Kunnon sumpit juotuani meinasin että menenpä katsomaan onko koirilla kenties jokin hätä. No, mitä lähemmäksi äänilähdettä pääsin sitä hiljaisemmaksi kävi. Ajattelin että jaahas, lopettivat sentään. Mutta sitten kun olet pihassa se alkaa taas. Loputon leukojen louskunta. 

Ei ehkä olisi kannattanut niitä ulkokoirien häkkejä rakentaa ihan siihen tien viereen. Jos koirat ovat kovia tervehtimään jokaisen liikkujan.

Taidan vähän käydä hiihtämässä (seisoskelemassa koirien tarhojen edessä) josko saisi muutaman sanan sanottua omistajalle. Joka on kenties tämä sama tyyppi: joka valitti "ettei oo teidän maat". Mähän kävelen jokamiehenoikeudella vaikka teidän pihan läpi. Sama se mulle v*ttu on jos teidän hevonen friikkaa mun kolmesta sinne tänne säntäilevästä koirasta. Ihan sama. Jokamiehenoikeus teidän turvallisuuden edelle. -Keski-iän kriisin jo ylittänyt rouva, jolla pitäisi olla jo hieman älliä. Vaan ei löydy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti