perjantai 16. joulukuuta 2016

Suomi24

Tulipa vähän huvikseen selailtua mitä kaikkea paskaa Suomi24 pitää sisällään. Tässäpä erittelen muutamia esimerkkejä paskimmasta päästä:

1. Etelä Espoon VIIMEINEN ulkoilukohde uhattuna
2. Tapiolan ikivanha mänty tappolistalla
3. Mitä sä teet YMPÄRISTÖNSUOJELUN eduksi?
4. Metsät hävitetään...

1.

"On selvää, että tämä suunnitelma tulisi toteutuessaan korvaamaan Hanikan/Svinönsalmen ainutlaatuisen ja idyllisen veneily- ja ulkoilumaiseman kerrostalojen kivierämaalla sekä tuhoamaan alueen luonnon liian suurten ihmismäärien aiheuttaman kuormituksen seurauksena. Tästä syystä olisi tärkeää torjua alueen rakentaminen kokonaan."
-Sökö-Sommarö

"Kiinnostaako luonto enää ketään Länsiväylän eteläpuolella?" 
-Hölmölandia

"Hyvä kysymys. Taidan muuttaa pois Espoosta, koska täällä on tultu liian piittaamattomiksi."
-Tyotyp


2.

"Tapiolan keskustan ikivanhalle aihkimännylle on annettu kuolemantuomio pyörätien alta, vaikka mänty pitäisi suojella merkittävänä luonnonmuistomerkkinä, joka on kasvanut paikallaan jo paljon ennen meitä.
Sen elämä jatkuisi todennäköisesti myöskin paljon pitempään kuin nykyisen Tapiolan keskustan rakennusten ja liikennejärjestelmien, meistä nykyisistä ihmisistä puhumattakaan. Vielä satojen vuosien kuluttuakin se voisi olla mahtavana kelona muisto entisestä alueen luonnosta.
Tätä komeaa ja ikiaikaista Tapiolan Honkaa ei saa kataa!
Päinvastoin, se pitää suojella muodostamalla sen ympärille turva-alue ja purkamalla läheiset, rumat parakkimaiset rakennelmat.
Linkki luonnonmuistomerkin tuhotyön suunnittelijoiden verkkosivulle:
Ahkimännyn tappajat "
-KansalaisetSuojelevat

"Nurin vaan ja asfalttia päälle; Tapiolalaiset ovat jo 1960- luvulta lähtien halunneet kuulua urbaniin metropoliin, joten tässä taas oiva tilaisuus osoittaa heidän kelpoisuutensa. Ei kaupunkilainen tarvitse mitään luonnollista vihreää!"
-sitämitäpyydetään


Toivoisin tapaavani tämän "sitämitäpyydetään"- tyypin. Saisin vetästä kunnolla lättyyn ja kerran vielä päälle. Mulkku!


"Selkokielellä ilmaistuna; Puutarhakaupunki tarkoittaa keskelle metsää heitettyä lähiötä." 
-sitämitäpyydetään


Jotenkin mietin ettei vaan sama mulkku vaikuttaisi siellä ja täälläkin puutarhurina?Hmm...Herra Metsähoito


"Metsä vain kaadetaan viimeistä keskuspuuta myöten." 
-Aattolainen3.

"Levitän mahdollisimman usealle faktoja ilmastonmuutosvalheesta, jotta ihmiset alkaisivat tajuta, miten meitä huiputetaan. Ajatelkaapa tätä: Jos maailman 7 miljardia ihmistä tulisivat seisomaan Suomeen, kullekin jäisi sellainen puolen aarin (5 m x 10 m) pläntti maata (jos nyt en ihan väärin laskenut). Loppu maapallo jää tyhjilleen. Siitä kun alat mielessäsi levitellä kansaa maailman valtaville mantereille, tajuat hiukan, miten harvassa me tosiasiassa asumme tällä maapallollamme. Tilaa on meille kaikille. Emme todellakaan aiheuta 'ilmastonmuutoksia'!" 
 -gfhgjghh


Varmaan joku stadilainen paskamuija joka ei oo vielä laittanut rillejä päähän, huomatakseen ettei sitä lunta taida ollakaan, saati tulla.4.

"Meillä metsät kasvaa 90 miljoonaa kuutiota,josta vuosittain hakataan n 60 miljoonaa kuutiota. Elikkä meillä jää joka vuosi kolmanne hakkaamatta vuotuisesta kasvusta. elikkä kasvuvaraa on melkoisesti, eikä alkuperäiseen pääomaan tarvi koskea laisinkaan." -t100


Krhm.... Eli tarkotatko että kaikki pitäs kaataa. Jää kolmannes kaatamatta.?!? Ja kait nyt muutamalla aivosolullasi ymmärrät että se puun taimi joutuu kasvamaan useamman kymmenen vuotta ennen kuin se kaadetaan. Jos me kehuskellaan joka vuosi kaadetulla kuutiomäärällä. Ja sillä kuinka paljon se kuutiomäärä ylitti tavoitteen, kohta meillä ei ole mitä kaataa. "Kyllä se mehtä takasin kasvaa" niin kuin kaikki aina urputtaa. Niin kasvaakin, mutta siinä menee seuraavat 70 vuotta.

"Höpölöpö. Ei Suomen metsistä voi edes puhua, sillä ne ovat puupeltoja, jotka eivät koskaan saavuta metsän ikää eivätkä oikean metsän lajirunsautta." 
-Uunukka


Just näin Uunukka!!!!!


"Metsät on todettu hiilen päästölähteeksi. Niistä on aikakin päästä eroon."
-MukaNielu


"Metsät on syytä tuhota lopullisesti. Ne ovat käärmeiden, susien, ilvesten, pöllöjen ja muiden haittaeläinten tyyssijoja. Onneksi Sipilän hallitus tajuaa tämän. Pian metsät ovat pelkkää sellun raaka-ainetta jossa yksikään lintu ei laula." 
-htfhtfhtthSiinä teille muutama hyödyllinen kuva. Jatkakaa paskan puhumista niin multa löytyy köyttä jota voin ilmaseks antaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti