lauantai 31. joulukuuta 2016

Pojilta kelkat pois

Hiismäen kohdalla rälläävillä sankareilla taitaa olla kasvatuksessa reikiä yhtälailla kuin viritetyssä moottorikelkassa. 
Siellä sitä rällätään niin että kaasu raikaa ja pakoputket paukkuu. Jarru on varmaan viritetty toimintakyvyttömäksi. Ja, vaikka eivät (vielä!) olekaan minun maille eksyneet niin ärsyttää julmettomasti se ääni. Ääni joka tulee kalliota myöten ja minun pää saa kääntyillä; missä v*tussa ne nyt ajaa, no nyt tulivat pihamaalle. Ei näy kelkkaa ei, mutta ääni kuuluu niin läheltä että luulen että päälle ajavat. 

Nämä rällyy sankarit eivät kyllä äänen perusteella paljoa perusta tästä ohjenuorasta, joka mainitaan kaikkialla kelkkailun säännöissä:

Liiku luonnon ehdoilla. Huolehdi roskista ja pidä pienempää ääntä. Kunnioita eläimiä ja luonnon rauhaa. Vaali kasvustoa.
Nämä rällyy sankarit vaalivat kasvustoa vain omissa navoissaan. 

Varmasti ajelevat pitkin poikin avohakkuu aukkoa. Varmasti poikkeavat myös omakotitalon pihaan, joka ei kyllä ole käytössä, mutta silti ei sen pihassa saisi rällätä. Alla kaksi linkkiä avohakkuuseen:



Pojat pojat, vaikka lääniä on ja kymmenien hehtaarien avohakkuu aukko houkuttaa "koskemattomuudellaan" (hahahhaa) ja silminkantamattomiin jatkuvalla "ajoradalla" niin ei sinne saa mennä ajamaan kuin maanomistajan luvalla. (minun puolesta saisivat ajella koska kyseinen maanomistaja on mustalla listallani). Moottorikelkalla ajetaan moottorikelkkailuun tarkoitetulla uralla!
Nämä sällit ylittävät edestakaisin mennessään ison Karttulantien. Siinäpän oppivat kun pelti rytisee.

Saisi Suomi antaa varoja poliisivoimille. Saisi muutamat kyylät partioida 24/7 näitä kusipääkaikkosia jotka muusta elämästä piittaamatta ajelevat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti