sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Kelkkasaldoa

Eilen 17.2. kolme kelkkaa. Oikeasta paikasta. Yksi kelkka aikaisin aamulla, sen verran lujaa että hevonen karsinasta ulos ottaessa vauhkoontunut. 

Tänään 18.2 kaksi kelkkaa.

Toinen niistä ajoi nyt hieman ennen kahtatoista. Ajattelin että ajaapa mukavaa hiljaista vauhtia. Sitten kuuluu kuin rekan peruutus piipiiippiiiipiiiip.... kelkka kävi kääntymässä tiellä ja ajoi sellaista kyytiä takaisin päin että WRROOOOOOOOOOROOOOM. 
Ei sitten varmaan huomannut/osannut lukea hevosia 20 kylttiä. Tai oli kiire takaisin kotiin kun unohti jotain... ehkä sen aamun kakkoshädän.

Yleensähän se menee niin että "läpiajo ei sallittu". Tässä tapauksessa se on enemmän kuin sallittu. Ettei tehdä tuosta alatiestä kääntöaluetta. Turhanpäiväiset hurjastelut ja ajamiset voi jättää omalle pihalle ja jos omaa pihaa ei ole, niin Tahkon moottorikelkkasafarille. 


Tässä nyt vielä tämä kyltti jos ei ole ikinä nähnyt. Se parin päivän takainen mönkkäri "kelkka" ajoi sen miltei nurin. Se on nyt käyty suoristamassa. Muistakaas ottaa ne lukulasit matkaan mukaan. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti