maanantai 16. lokakuuta 2017

I´m back bitches!

No niin herra/rouva anonyymi. Täytyy kaivella kommenttisi sisältöä mieleni sopukoista, koska ehdin laittaa sen roskapostikansioon ja poistaa pysyvästi.

Taisit ensin kehottaa "vaihtaisit levyä"...

En aio vaihtaa levyä. Minä tykkään tästä levystä ja tämän levyn kappalelista on tooooooosi pitkä. Kehotan herra/rouva anonyymiä katsomaan Tähdet Tähdet ohjelmaa maikkarilla sunnuntaisin 19.15. Siinä ohjelmassa genre vaihtuu joka viikko. Tai mene youtuubiin tai hommaa spotify. En aio vaihtaa levyä, taidankin vaan laittaa volyymia kovemmalle.

"Kaikilla ei ole varaa kasvattaa metsistään aarniometsiä."

Ei niistä aarniometsiä tarvitsekaan kasvattaa. Mutta miksi se metsä on pakko avohakata alas? Koska metsänomistaja haluaa rahan könttänä heti-mulle-nyt. Minä sanon, että jos ei ole varaa pitää metsää koko ajan metsän näköisenä, antaa kasvaa eri-ikäistä puustoo...ottaa sieltä täältä mutta pitää metsä koko ajan metsänä, peittävänä jne..jne. niin sitten ei ehkä kannata omistaa sitä metsää. 

Miksi minä puutun muiden metsienomistukseen/hoitoon/puukauppaan?
Olen sitä mieltä, että vaikka jauhankin asiasta paskaa niin se ei ole asiaan puuttumista. Se on kannan ottamista. Jos minä syöttäisin nauta-allergiselle koiralleni nautaa ja toisin sen rieskan nenäsi eteen - se olisi asiaan puuttumista. 

Kyllä minulla on oikeus ilmaista mielipiteeni jos joku tulee ja kaataa avohakkuuksi metsän jossa olen perse pystyssä, naama ruvella ja sormet rakkuloilla kerännyt mustikkaa, saadakseni hieman ylimääräistä. Jos sinua herra/rouva anonyymi ei koskaan yhtään vituta kun lähimetsän ottaa joku naapuri kokonaan alas, niin veikkaan että näytät tältä:Ja, kyllä minulla on oikeus "puuttua", soitella ja kysellä jos ympäri metsiä nousee outoja merkkejä kymmenien kilometrien säteellä. Eikä kukaan kerro mitä tapahtuu. Tälläisiä merkkejä on nyt tienoo täynnä, suolla jossa keräsin tänä vuonna lakat, mustikat, puolukat, karpalot. Itse asiassa taisi koko helevetin naapurusto kerätä siellä. Ensivuonna ei siellä taida kasvaakaan sitten mitään. Sellaiset merkit mitä sinne on noussut; ovat joko ojitus/metsätie tai vastaavaa paskaa. Onneksi kävin juuri ostamassa muutaman pensasmustikan taimen. Täytyy etsiä käsiin pensasvadelma, pensaspuolukka, pensaslakka... 
(lisään merkeistä kuvia kunhan menen ottamaan niitä, olen ollut ahkera asiaanpuuttuja ja löytänyt numerot 4-17. Missähän se ykkönen on, kenties herra/rouva anonyymin pihassa XD)

Sitten olit huolissasi vituttaako minua kenties kaikki mitä muilla on....?

Ei todellakaan! 

Minua vitutttaa mitä muilla ei ole. Ja se on järki ja kohtuus. Koska herra/rouva anonyymin niin rakastama avohakkuu metsän(valheellinen)hoito muoto ei ole nykypäivänä kohtuutta nähnytkään saati, että siinä olisi pitkällä tähtäimellä mitään järkeä.

Mutta jos sinua herra/rouva anonyymi vituttaa tämä minun blogini ja sen sisältö niin kysyn että miksi vitussa olet tätä sitten lukemassa. Ei tätä tarvitse lukea, jos sisällöstä ei pidä. Voi painua sinne * lukemaan jotakin muuta. Kenties sinua kiinnostaisi enemmän nukkekodin sisustaminen tai ristipistotyöt. Eikä kannata muuten avata Savon Sanomiakaan, sielläkin saattaa olla joku huutelemassa ihan samasta aiheesta kuin minäkin. 

Jos sinä herra/rouva anonyymi olet huolissasi kun minä puutun muiden asioihin niin miksi sinä olet anonyyminä puuttumassa minun blogini asioihin. Jos vituttaa että olen sensuroimaton (vielä enemmän sensuroimaton kuin se päivärinta), jos vituttaa että jauhan paskaa yhtä suurella intohimolla kuin purkkaa, niin ei auta muuta kuin etsiä muu blogi jota lukea.

Mutta hei, herra/rouva anonyymi. Jätä toki yhteystietosi joskus minulle. Niin sitten kun tätä samaa paskaa eli metsänhoitoa käsittelevä nuorten maailmanloppufantasiakirjani julkaistaan voin lähettää sinulle oman kappaleen ihan omistuskirjoituksineen. Voit sitten myydä sen kirjan jos on pikkurahan tarvetta tai tuikata takkaan kun metsästäsi loppuu polttopuu. 

Minä puutun nyt ja tulevaisuudessa. 
Koska nykysukupolvet ovat niitä jotka joko 
A) tuhoavat Suomen luonnon tai 
B) katsovat vierestä kun se tuhotaan. 
Minä katson vierestä ja kirjoitan samalla tätä blogia ihan omaksi iloksi. 
Seuraava sukupolvi on sitten se joka katsoo ja odottaa kasvaako se metsä takaisin. 
Ja, heidän jälkeensä tuleva sukupolvi on se, joka joutuu katsomaan metsän merkityksen sanakirjasta. 
Ja, toivon todella että sen merkityksen kirjoitti joku muu kuin Sipilä tai sinä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti