maanantai 6. kesäkuuta 2016

Elintensiirto (VAROITUS! Join totuusseerumia ennen kirjoittamista ja kielenkannat löystyivät)

Miten täydentäisit lauseen; Jos Suomi olisi ihminen....?

Minä jatkaisin sen näin:

Jos Suomi olisi ihminen antaisin sille ilmaiseksi (koska Suomella ei itsellään ole varaa) elinsiirtona uudet aivot. Mahdollisesti myös sydämen, koska entinen näyttää pahasti reistailevan tai sitä ei ole pitkään aikaan ollutkaan. 

Miksi näin?

No, oletko huomannut että Suomi on aika lirussa. Ihmiset, jotka päättää asioista tuntuu olevan sellaisia, joiden pääkopan sisällä kusi virtaa ja paska tekee patoja.
Leikkauksia äideille, vanhuksille, opiskelijoille ja pienille lapsille. 
Joka lantista maksat veroa. 
Pakolaisperheen äiti ja lapsi käännytetään. 
Jooh. Aikamoista touhua Suomessa nykyään. 
Ollaankohan me enää edes hyvinvointivaltio kun lääkärikäyntikin maksoi aika julmetun paljon, vaikkei lekuri muuta tehnyt kunhan vähän hiplaili jalkaa. Oisko murtunu vai ei. 
(voisin mennä lääketieteen valintakokeeseen, jossa on tärkeämpää tietää astronautin happitilavuus, käämin toiminta ja sun muuta paskaa liirumlaarumia kuin ihmisestä yhtään mitään. Tiesittekö että Suomen eläinlääketieteessä et stten enää pääsykokeen jälkeen tartte kemiaa/fyssaa ja silti joudut ne kokeessa tekemään, jonka takia moni hyvä eläinlääkäri jää laineille hukkumaan, kuten siskoni. Terveiset yliopistoille, helsingin eläinlääkäri koululle ja koko suomen keksijälle. Haistakaa pa ja työntäkää se syvälle, poikittain, vinottain, suoraan, oikein ja nurinpäin.)

Ps. Varsinaisesti elinsiirroista. Joka siwan kulmalla on elinluovutuskortti. Täytä se niin luovutat elimiä. Mutta eihän sitä korttia tarvitse täyttää kun olet muutenkin jo pakkolistalla elintenluovuttajana. Missä viipyy sellainen kortti kuin EN LUOVUTA. Haluan, että sinne hautaan päätyy jotakin, eikä vaan valokuvaa. Nykyään voidaan viedä luutkin. Mitä jäljelle jää?

PPs. En minä itse mihinkään matojen buffetpöydäksi aio vaan kryoniseensäilöön.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti