lauantai 8. joulukuuta 2018

Että mitähän vittua...

Alkaa vähän epäillyttää taas, että niin kuin se Sanni siellä itsenäisyyspäivän jatkoilla lauloi, mitähän vittua. 

6.12.2018 

Auto jättää kaksi ihmistä roskatien vartee, kuten me metsätietä kutsumme. Oli nimittäin sen tekijällä säästövuosi koska sepelin sijasta kaikki mahdollinen jäte tuotiin tien perustukseksi. Mutta anyways...

Mies ja nainen. Naisella oikea jalka vietti kävellessä erittäin näkyvästi ulospäin. Kävelevät tätä roskatietä pitkin sinne, missä FinGridin- linja menee. Haarautuvat niin, että menevät linjan molemmin puolin. Jättäytyvät silloin tällöin kyyläämään jotakin ja jättävät jalkojensa juureen tampatun alueen. 

Perjantai menee ja tulee lauantai. Niinhän se menee...

8.12.2018

Kaksi autoa, mahdollisesti enemmänkin jättää kavalkadin ihmisiä taas samaisen roskatien varteen. Alkavat kävellä sitä pitkin 


Sitten kaksi ryhmää erkanee oikealle ja vasemmalle. Ja sitten yksitellen kaikki erkaantuvat toisistaan kävelemään fingridin suuntaisesti.


Silloin tällöin tampataan suurehko alue ja jatketaan matkaa. Viimeisimmän luonnonsuojelurikoksen kohdalla porukka on taas jotakuinkin kasassa ja tiedä vaikka paistoivat laavulla makkarat ja odottivat että auto/t hakee heidät pois.

Että mietin vaan taas millähän asialla ollaan. Ovatko mahdollisesti jeesustelijoita jotka suunnittelee kaavoitusta tai miettivät mistähän sen metsän seuraavaksi hakkaisi, suunnittelevatko moottorikelkkareittiä, FinGrid-linjaa, katsoivatko linjan suojavyöhykkeen puita; mitkä kaataisi ? Mitä? Ois kiva tietää, äitikin sanoi; että yrittäkää nyt saada joku kiinni niin kysytään. Tekis mieli jonnekin vähän soitella, tietäs vaan minne.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti