keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Polje, polje, kyllä ketjua riittää

Ajoin pyörällä töihin Tietä 551, Karttulantie, pitkin kahden viikon ajan.

Kertaakaan ei ollut "on erään kerran hipaissut liian läheltä"- tilannetta.

Jos vastaan ei tullut autoja, 
autot 
linkit 
kuormurit 
pakut 
ja sun muut moottorit 
sinkoutuivat toiselle kaistalle ja ohittivat minut komean matkan päästä.

Jos vastaan tuli autoja, ohittivat silti niin ettei hipaissutkaan tai; niin kuin tänään ja pari muutakin kertaa, minun takaa tuleva auto hidasti etanavauhtiin jotta vastaan tuleva auto pääsee ohi ensin ja sitten tämä takaa tuleva ohittamaan minut sopivasti ja turvallisesti.
Oli toki myös muutama sellainen ajaja, joiden kohdalla mietin kuinka kortti saatiin. Tai että miksi on tuli persiin alla. Heidän edessään oli mopoilija ja heidän sitten täytyi (kaksi autoa) ohittaa tämä mopoilija vaikka minä tulin edestäpäin. Mutta kyllä maailmaan mahtuu nämä kusipäätkin, ollaan suvaitsevaisia 💙

Eli sanoisinko pari vinkkiä niille joita autot hipaisee:

A) Tarkista oma tiellä käyttäymisesi. Yleensä tässä sananparressa on eläimenä kukko, mutta minä en sitä kaunista eläintä käytä tällä kertaa, joten: pakkoko sitä on olla kuin paskakärpänen tunkiolla.
Siinä tiellä on se valkoinen viiva. Kävele valkoisella viivalla ellet ole juonut tai sitten valkoisen viivan ja ojan välissä. Älä mene kukkoilemaan siis minun vertauksen mukaan: kärpästelemään :) valkoisen viivan ja tien väliin. Ja älä kävele sen kaiman kanssa vieretysten, jonossakin voi mennä.

Onko tiellä käyttäyminen kunnossa? Seuraava vaihtoehto on:

B) Hanki nämä välineet

ja


Näillä vehkeillä lasket itsellesi painoindeksin ja mietit pitäisikö kenties mennä painonhallintakurssille, jos se indeksi on vaikka syy miksi autot hipaisee.


Minun painoindeksi on 19,1. Haluaisin kyllä olla hieman pyöreämpi kuka tarjoaa RAX-aterian?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti