torstai 31. toukokuuta 2018

Let´s play a game

Olen suorapuheinen. Todella suorapuheinen, se saattaa olla aspergerin merkki kun sanon yleensä mitä sylki suuhun tuo. Joskus voisin yrittää muistaa nielaista ensin :)

Tehdään asperger testi

Huomioita joihinkin kohtiin:

Kysymys 2: Strongly agree, päiväni ovat kuin toistensa kopioita. Herään samaan aikaan aina, vedän lärviin kahvikupin ja leivän, hevoset, toinen kuppi kahvia, koirat ulos jne... Seuraavana päivänä uusinta

Kysymys 4: Strongly agree; katson esimerkiksi tv-ohjelmaa tai luen kirjaa tai vaikkaa virkkaan ja äiti alkaa höpisemään jotain. En varmana kuule mitään ennen kuin nimeni mainitaan. 

Kysymys 5: Strongly agree, ollaan ulkona koirien kanssa ja ykskaks nostan pipon reunaa korvan taakse ja alan karjua koiria sisään, koska jossakin napsahti ihan varmasti oksa :)

Kysymys 12: Strongly agree. Esim uusi postilaatikko jossa luki Majuri. Sanoin siskolle että ei varmana ole henkilön sotilasarvo :) 

Kysymys 14: Strongly agree. Nytkin on kymmenen tarinaa kesken ja yläasteella varsinkin keksin tarinoita miksen päässyt kouluun; no kun täti on joutunut sairaalaan, no kun on räkätauti ja ripuli...

Kysymys 27: Strongly disagree. Se on mitä sanot eikä mitään muuta. Että älä sano mitä et tarkoita

Kysymys 33: Strongly agree: En tiedä milloin mun pitää puhua. Yleensä se on puhelimen päässä oleva joka jauhaa koko ajan ja minä nyökkäilen vaikke se minun nyökkäyksiä näekään tai mumisen hmm, hmmmm, mmmm.

Tulokset:

You scored a total of 38

Based upon your responses to this autism screening measure, it appears that you are likely suffering from an autism spectrum disorder, or Asperger's disorder. People who score similarly often qualify for a diagnosis of autism or Asperger's.

People with an autism spectrum disorder often suffer from severe and sustained impairment in social interaction and the development of restricted, repetitive patterns of behavior, interests, and activities. The disturbance must cause clinically significant impairment in social, occupational, or other important areas of functioning.

You should not take this as a diagnosis of any sort, or a recommendation for treatment. However, it would be advisable and likely beneficial for you to seek further diagnosis from a trained mental health professional soon to rule out a possible anxiety disorder.

S C O R E S
If you scored...
Then...
34 & up Autism likely
30 - 33  Possible autism
0 - 29  No autism








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti