keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Suomi on loinen


Turpa kiinni Hiilamo!

Heikki Hiilamo ehdottaa perintöveron nostamista 65%.

65%! 

Se on enemmän kuin puolet!

Kohta pitä olla v*ttu saatana joku miljonääri ennen kuin voi ottaa vastaan perintöä.

Suomi on kuin loinen.

Se elää veronmaksajien (turhien verojen; kiinteistövero, lahjavero, perintövero) rahoilla.

Suomi on kuin Negan The Walking Dead- ohjelmassa. Hän ei itse tee mitään. Hän odottaa että muut tekevät ja käy nappaamassa välistä mitä mieli tekee.

Suomi verottaa ensin minun vanhempiani. Tuloista, omaisuudesta, kaikesta. Kerran j osiis verotetusta joudun maksamaan lisää veroa, jotta Suomineito saa rauhassa velkaantua.
Perintövero 65% lisäisi mahdollisuuksien tasa-arvoa?

Mitähän vittua herra Hiilamo tälläkin meinaa? 

Puhui jotakin syntyvistä lapsista ja siitä ettei niille kannata tarjota mitään kultalusikasta. Vaan itse raataa varallisuutensa eteen, jotta voi ne menettää sen kun äippä ja iskä ja mummo ja pappa antaa perintöä. En usko että perintöveron poistaminen olisi mahdollisuuksien epätasa-arvoa. Ei syntyville pennuille anneta mitään. Vanhemmathan ne nykyään käyttää laskuihin lapsilisänkin.

Pitää varmaan räjäyttää tämä koti, maat ja mannut ilmaan ja siirtää Ruotsiin. Kyllä siellä kelpaisi periä vaikka naapurinmuija.

Kommentteja Hiilamolle:

- Heikki hei, otatko kätes pois mun ja mun poikien taskusta, pls

- Perinnöistä on jo verot maksettu moneen kertaan. Perintöeurojen valuessa valtion pohjattomaan kirstuun ei saada mitään hyvää aikaiseksi. Perijät taas pistäisivät perinnöt kulutukseen, velkojen hoitoon tai sijoittamalla tuottamaan lisää omaisuutta itselleen ja välillisesti työtä Suomeen.

- Tätä (sosialistista) systeemiähän kokeiltiin jo tuossa itänaapurissa ja ei tuo oikein tainnut onnistua. Nuo Hiilamon jutut alkavat olla sillä tasolla, että jos joku tavis noita ehdottelisi häntä tyyrättäisiin kiireesti hoitoon.

- Perintövero nollaprosentiin! Niistä on jo verot ja monet muut maksut aikanaan maksettu yhteiskunnalle. Itse en ole saamassa perintöä koskaan, mutta en ymmärrä lainkaan koko ajatusta.

- Nää vasurit haluaa verottaa samaa rahaa sata kertaa

- Perittävä varallisuus on jo moneen kertan verotettu joten eiköhän valtio ole jo saanut omansa.

Suomiloisen moneen kertaan verottava ominaisuus on mainittu ihmeen monta kertaa. Milloinkahan ne suomiloisen loiset, poliitikot, älyävät tämän?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti