torstai 23. maaliskuuta 2017

Titititi titititi tididi tididi...

Olin niin tyytyväinen kuinka ponini ensimmäinen iltaratsastus sujui ilman kaverin tukea ja turvaa. Karsinaan laitto olikin sitten asia erikseen, sitä pitää hieman vielä hioa. Mutta laitoin salvan kiinni hymyssä suin ja kuulostelin. Kuului jotakin ponin hirnunnan taustalla. Jotakin iltaan kuulumatonta. Sanoimme siskon kanssa yhtäaikaa kuin suuret kysymysmerkit:

-Jäätelöauto?

Pianon pimputus kuului yhtä selvästi kuin olisin omista kuulokkeistani kuunnellut. 

Menemme kuuntelemaan hieman lähemmäksi metsätielle. 

Ja suuntamme kasvomme Pihkainmäkeen päin. 

Sieltä kuuluu. 

En tiedä onko koulussa illanistujaiset. En yhtään ihmettelisi jos se pimputus sieltä kuuluisi. Joka aamu saan aamunavauksenkin kovaäänisistä kuunneltua miltei sanasta sanaan. Eli desibelit kaakkoon ei olisi uusi juttu. 

Vai onko kenties jollakin yksityisellä ihmisellä katonnostajaiset tai kissanristiäiset... 

En tiedä. 

Mutta ei tuo ole kiva kuunnella vanhojentansseihin kuuluvaa cicapoa keskellä kauneinta iltaa, jolloin tähdetkin alkavat tuikkimaan. Johan tässä tuntuu asuvansa jossakin seurantalon yläkerrassa. 

Mitenkähän kovalla tuo musa on itse paikanpäällä? Joskus Karttulassa järjestettiin Halloween disco ala-asteelle. Musiikki raikui kuin rokkikonsertissa eikä kukaan vanhemmista letkauttanut korvaansakaan. En siis ihmettele jos lapsistakin kuuroja tulisi. 

Luin Pihkainmäen kyläyhdistyksen facebook sivulta, että miehien sähly vuoro on tänään. Taitavat tanssahdella Cicapon tahtiin sählyn sijasta.

Cicapo pienemmälle ja jäätelöauto päiväsaikaan kylään. Kiitän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti