tiistai 8. marraskuuta 2016

Benjamin Peltonen

Hyvä Benjamin Peltonen,

Haluan pyytää sinulta anteeksi. No, ei se halusta ole kiinni vaan tuntuu että minun tarvitsee pyytää sinulta anteeksi. Sinä et tiedä minusta yhtään mitään, et edes sitä miksi kysyn: If it´s too late to say sorry?
Mutta olen isolla kädellä aliarvioinut sinut. Et arvaakaan kuinka isosti.
Vuonna 2015 kävin Summerin koekuvauksissa ja siellä oli eräs tehtävä haastatatella sosiaalisenmedian, mahdollisesti instagramin, kautta julkisuuteen ja tähteyteen päässyttä nuorta miestä. Tämä hahmo oli mitä varmimmin saanut inspiraationsa sinusta. Ensimmäinen kysymykseni oli: No, miltäs tuntuu olla tuollainen turha julkkis? 
Kun ensimmäisen kerran kuulin, että joku Benjamin Peltonen on saanut levytyssopimuksen instagramin kautta olin yrjötä aamukahvini tabletin ruudulle. Ajattelin, ettei turhempaa voi olla. Poju näyttää hyvältä erilaisissa selfieissä ja vatsalihakset on tiukaksi treenattu, entä sitten? Miksi sille pojulle pitää nyt levytyssopimusta laittaa menemään. Tiedä vaikka onkin pelkkä laulujoutsen. Ulkonäkö on kohdillaan mutta ääni kaipaa kyhmyjoutsenen kauneutta. 
Täytyy myöntää, ettei yksikään lauluistasi ole jäänyt soimaan korvamadon lailla, en osaa nimetä yhtäkään kappaletta. Paitsi...
Ice ice baby, autiotalo ja R-A-K-A-S, muutama mainittakoon.
Olen ollut väärässä. 
Tähdet Tähdet- ohjelman myötä olen vakuuttunut taidoistasi. Niin on varmasti moni muukin suomalainen. Lavashowsi on aina parhaimmillaan ja laulutaito paranee vanhetessaan. Eikö niin? Olet hyvä, Benjamin Peltonen. Ole ylpeä itsestäsi. 

Joten, if it´s too late to say sorry?

Terveisin Pauliina

ps. Onnea Tähdet Tähdet- kilpailuun. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti