perjantai 8. joulukuuta 2017

Näin Suomessa työllistyy. UPDATE!

8.12

Arvoisa Työnhakija,

Kiitos mielenkiinnostasi työpaikkaa Postinlajittelija (SOL Henkilöstöpalvelut Oy, Kuopio, Määräaikainen osa-aikainen) kohtaan. Valitettavasti valintamme ei tällä kertaa kohdistunut Sinuun.

7.12

Arvoisa Työnhakija,

Kiitos mielenkiinnostasi työpaikkaa Moniosaaja Kuopioon (SOL Henkilöstöpalvelut Oy, Kuopio, Määräaikainen kokoaikainen) kohtaan. Valitettavasti valintamme ei tällä kertaa kohdistunut Sinuun.

5.12
Hej Pauliina,

Olemme saaneet paljon hakemuksia avoinna olleeseen Ravintolatyöntekijöitä tehtävään. Olemme valinneet hakemusten joukosta ehdokkaat jatkoon. Tällä kertaa valintamme ei valitettavasti kohdistunut sinuun. Vaikka meillä ei tällä hetkellä ole tarjota sinulle työpaikkaa IKEA-tavaratalossa, säilytämme hakemuksesi jatkoa ajatellen vuoden ajan. Seuraathan myös itse aktiivisesti ilmoitteluamme. IKEA tarvitsee jatkossakin innostuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja toivommekin että säilytät mielenkiintosi yritystämme kohtaan.Toivotamme sinulle hyvää jatkoa ja menestystä tulevaisuudessasi.

Ystävällisin terveisin,

Hanna
Henkilöstöosasto IKEA KuopioHei,

Olemme nyt yhteistyössä Polarn O. Pyretin kanssa valinneet heille uuden myyjän ja valitettavasti valinta ei tällä kertaa kohdistunut sinuun. Saimme tehtävään useita kymmeniä hakemuksia ja valinnassa painotettiin kokemuksen ja osaamisen lisäksi persoonan soveltuvuutta tiimiin.

Oli ilo päästä tutustumaan sinuun ja kokemukseesi hakuprosessin aikana, ja mikäli löydät jonkun muun kiinnostavan haun kauttamme, niin toivottavasti kohtaamme uudestaan sen tiimoilta.

Toivotan sinulle valoisaa alkanutta joulukuuta!

Ystävällisin terveisin, Venla / Barona


4.12

Hej Pauliina,

Olemme saaneet paljon hakemuksia avoinna olleeseen Myyjä tehtävään. Olemme valinneet hakemusten joukosta ehdokkaat jatkoon. Tällä kertaa valintamme ei valitettavasti kohdistunut sinuun. Vaikka meillä ei tällä hetkellä ole tarjota sinulle työpaikkaa IKEA-tavaratalossa, säilytämme hakemuksesi jatkoa ajatellen vuoden ajan. Seuraathan myös itse aktiivisesti ilmoitteluamme. IKEA tarvitsee jatkossakin innostuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja toivommekin että säilytät mielenkiintosi yritystämme kohtaan.Toivotamme sinulle hyvää jatkoa ja menestystä tulevaisuudessasi.

Ystävällisin terveisin,

Antti
Henkilöstöosasto IKEA KuopioEi kommentteja:

Lähetä kommentti