lauantai 1. huhtikuuta 2017

Päin helvettiä

Olen talvi-ihminen. Rakastan kirpakkaita pakkasia ja hankiaisia. Mutta kusipää ajajat, saavat minut toivomaan että lumi pian sulisi. 


Terveiseni teille vähä-älyisille machoilijoille, jotka niin mieluusti ajelette sieltä mistä lystäätte. Ja, viitsitte sitten päin naamaa sanoa; eihän mulla mitään lupaa ole.

No, ei varmasti ole kun minä sen maan omistan!


Helvetinmoinen telaketjuinen mönkijän kuvastus ajoi niin komiasti maitteni läpi! Ja monien muiden maitten läpi. Ajeli FinGrid-linjan alla. Ketään muuta ei vaan tunnu haittaavan maillaan luvatta ajavat. 






Oikealla kädellä on meillä istutettu herukkaa. Josko ne varjoisasta paikasta huolimatta kasvaisi. Kappas vaan, on tainnut muutama taimi kinoksen alla tuta mönkijän painon.




Kun yksi menee edeltä, pian tulee toinen samanlainen perästä. Eilisen mönkijän jäljen viereen on aamun aikana ilmestynyt mopoilijan "miehisyyden" todistus. Käynyt kääntymässä aivan "HILJENNÄ HEVOSIA!"- kyltin luona. 


Tässäpä sitä ollaan sitten miltei kaadettu kumoon rajamerkki. Röyhkeydellä ei ole rajaa!

Sitten FinGrid- linjan alla tapahtuvaan kaasutteluun, josta kerroinkin jo edellisessä postauksessa. Kertaus on opintojen äiti, vaikka ei se näytä jakeluun silti menevän niillä joilla on Homer Simpsonin väriliitu aivoissa. Heillä taitaa olla siellä koko väriliitupaketti:
















Sain minä kuvankin maitteni läpi ajaneesta. Mutta sehän on RIKOS laittaa nettiin RIKOKSEN tehneen RIKOLLISEN kuvaa.... Itse en yhdy tuohon. Naama nettiin ja kiinniotto!

Mutta toivottavasti ei ole tunnistettavassa muodossa seuraava kuva:
(Ensin meinasin laittaa tikku-ukon paikalle paskaemojin, mutta se olisi ollut melkein sama kuin peiliin katsoisi.)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti