tiistai 3. tammikuuta 2017

Kuulehan Vickan

Niin juuri, ihan vaan Vickan. En aio viljellä nimesi edessä kruununprinsessa titteliä. Nimesi on Victoria, vai onko kenties päässyt unohtumaan?

Minulla on kaksi tapettikirjallista krääsää kuninkaallisista, lähinnä juuri rakkaan naapurimaa Ruotsin kruunupäistä. Mutta tekisipä mieleni tuikata tuleen koko roska.

"Victoria pelkää että Estellelle sattuu jotain kun isä-Daniel vie hänet tavisten pariin. Esimerkiksi metroon.

VAU! Olisinpa halunnut kuulla miltä rouva nenäkkään äänensävy kuulosti haukkuessaan tavallisia ihmisiä taviksiksi. Nait yhden, jos pääsi sekin unohtumaan!

pidäpä tämä mielessä Vickan! Et ole jumalaa nähnykään joten äläpäs nyrpistele nenääsi!


VAU! Siis oikeesti, luuleekohan tuo kultalusikka suussa syntyny ja niin sanotusta "siniverinen" nainen, että ruotsalaiset (ne "jästit") ovat jotain helvetin puukkojunkkareita???!!!

Olet kuule ihan normaali nainen itsekin kaiken "krumeluurin" ja tittelien ja veromarkoin maksettujen talojes kanssa. 

Metro on varmaan kuule ihan turvallinen paikka, ja nopea menoväline. Ei kaikkialle pääse helikopterilla, yksityisellä lentsikalla tai miksi pitäisi aina kutsua joku taksikuski (eli turvallisuuspoliisi) viemään kun itselläkin on ajokortti ja bussit kulkee ja metro ja apostolin kyyti.

Sitten toinen juttu: Daniel vei Estellen apteekkiin opettelemaan kuinkas ne kamarineidot ostoksiaan tekeekään. Niin Vickan sitten veti koko Tukholman hernepellot nenäänsä: "se oli ihan kiva opetusjuttu mutta. Mutta Daniel kulta, se olisi pitänyt tehdä silloin kun apteekki on vapaa jästeistä. Yksityisesti."

JustJust Vickan. Relax and chill out. Eli jos kruunupää sairastuu päänsärkyyn ja pillerit on loppu niin apteekkiin mennään jos apteekkari suostuu häätämään kaikki normaalit ihmiset? Tai sitten käsketään avata apteekki aukiolo-aikojen ulkopuolella koska eihän ylhäisyys voi olla samassa huoneessa tekemässä salaisia ostoksiaan pöpöpesäke tavisten kanssa. Niinkö se Vickan meinaa vai? 

Kyllä se on kuule hyvä opettaa sille pennulle ettei se apteekki ole aina auki vaan tiettyinä aikoina. 

Mites nää supermarketit sitten? Ne kun tuppaavat olemaan auki 24/7 myös taviksille? Mitenkäs se prinsessa shoppailee ruokiaan? Ai niin, eihän se sitä teekään vaan palveluskunta. 

Kiva juttu. Eli ne pepparkakor joita te iloisesti "tavallisena" perheenä leivotte aina jouluisin, niin joku palkattu hännystelijä on ostanut ne tarvikkeet. Varmaan vaivannut taikinankin. Ja kun on kuvattu tarpeeksi niin tekee loppuun? Toivottavasti nyt itse sentään syötte, ettei tarvitse syöttää.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti